Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
Aventuri

Aventurile sunt jocuri individuale în Triviador. Ele sunt păstrate în Arsenal, sus, deasupra meniului de Start al jocului.

Arsenalul arată câte aventuri mai ai, aventurile tale bonus and și intervalul de timp pe care trebui să-l aștepți pentru ca aventurile tale să fie reîncărcate.

Fiecarre jucător începe cu 5 sloturi pentru aventuri. Progresând în nivel, sloturi suplimentare voi fi adăugate pe lângă cele existente. Numărul maxim de sloturi este 10. Sloturile suplimentare vor deveni disponibile la următoarele nivele:
Al 6-lea Slot = Nivel 25
Al 7-lea Slot = Nivel 45
Al 8-lea Slot = Nivel 65
Al 9-lea Slot = Nivel 85
Al 10-lea Slot = Nivel 105
Aventurile pot fi câștigate în 4 moduri:
  1. Fiecare jucător începe cu 5 Sloturi de aventuri (gratis). Ele se vor reîncărca automat, dupa oră și jumătate la folosirea/terminarea unuia. Avansarea jucătorilor în nivel și în XP-ul total, va face posibilă apariția de sloturi suplimentare (până la 10 sloturi).

  2. Oricân crești un nivel în Triviador, Aventurile tale (toate) vor fi reîncărcate.

  3. Dacă NU mai ai aventuri și tot dorești să joci, poți întra în Bazar, de undepoți cumpăra sloturi bonus. Acestea vor apărea la sloturile de "Aventuri Bonus" al ferestrei de Arsenal și se pot folosi simplu, apăsân pe butonul "Începe Jocul".

  4. Poți, de asemenea, să ceri prietenilor aventuri, însă funcția permite să ceri doar 1 dată pe zi. Pentru acest lucru, apasp pe butonul "Cere de la prieteni" din fereastra de arsenal.