Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
Calcularea XP-ului
 1. Ce este XP-ul?
 2. Cât XP pot primi?
 3. Cât este XP-ul de bază?
 4. Ce fel de XP-uri bonus există?
 5. Ce este bonusul de XP procentaj?
 6. Ce este bonusul de XP adversar?
 7. Ce este bonusul de XP pentru un serial de câștig?
 8. Ce este bonusul de XP pentru un serial fără înfrângere?
 9. Care este bonusul de XP clan?
 10. Fereastra de sfârșire a jocului
1. Ce este XP-ul?

În Triviador, “XP” înseamnă puncte de experiență și există mai multe moduri în care le poți primi. Aceste puncte sunt cumulative și sunt importante pentru Provocarea Săptămânală și clasamentul All-Time a tuturor Triviadorilor. Citind acestea, te rugăm să îți amintești că “a câștiga” înseamnă să îți învingi ambii adversari și ca doar ultimul loc înseamnă că “a pierde”. Așa că există nivele de premii bazate pe înfrângerea unuia sau amândurora dintre adversarii tăi.

2. Cât XP pot primi?

Poți primi XP-ul de bază și 5 tipuri de XP bonus.

3. Cât este XP-ul de bază?

Pentru primele 10 Aventuri, noii jucători primesc doar XP de bază de 100 de puncte. La a 11a aventură. Jucătorii vor primi 300 de XP de bază pentru primul loc, 200 XP de bază pentru locul al doilea și 100 de XP de bază pentru locul al treila.

4. Ce fel de XP-uri bonus există?

Există 5 tipuri de XP bonus:
 1. Bonus de XP-procentaj
 2. Bonus de XP-adversar
 3. Bonus de XP-serial câștigător
 4. Bonus de XP-serial necâștigător
 5. Bonus XP-Clan
5. Ce este bonusul de XP procentaj?

Acesta depinde de ce procentaj al numărului total de puncte primești în joc. Vei primi același procentaj pentru XP-ul tău de bză. Așadar, dacă câștigi jocul vei primi 80% din puncte și vei primi 300*0.8=240 buncte de XP bonus.

6. Ce este bonusul de XP adversar?

Acesta depinde de nivelul adversarilor tăi. Vei primi același procentaj din XP-ul de bază ca procentajul nivelului adversarului tău. Așa că dacă joci cu un jucător care are nivelul 10 și altul care are nivelul 14, vei primi (10+14)/2=12 procente din XP-ul de bază ca bonus.

7. Ce este bonusul de XP pentru un serial de câștig?

Acesta este determinat de numărul jocurilor consecutive castigate cu primul loc. O să iei acest bonus de fiecare data când termin un joc pe primul loc.

Poți lua 100XP pentru o singură victorie. Dacă termini 2 jocuri la rând pe locul întăi, o să iei 200XP bonus. Dacă câștigi 5 jocuri consecutive, o să iei un bonus de 100*5=500 XP până la maximul de XP 1000. Dacă pierzi un joc (pe locu 2 sau 3), acest bonus va începe de la început.

Exemplu:
 1. Dacă câștigi 4 jocuri la rând, vei primi 400 XP bonus serial de câștig (4 X 100)
 2. Dacă câștigi 74 jocuri la rând, vei primi 700 XP bonus serial de câștig (7 X 100)li>
 3. Când pierzi un joc, o să primești 0 XP bonus serial de câștig și vei începe din nou cu 100 XP bonus serial de câștig de la următoarea victorie.
8. Bonus de XP serial fără înfrângere?

Vei primi acest bonus doar dacă NU vei pierde la un joc – însemnând că vei ieși pe primul sau pe al doilea loc. Suma de XP bonus depinde de seriile fără înfrângere a jucătorului- referiindu-se la câte jocuri în serie NU pierzi. Obții 50 de XP pentru un joc nepierdut. Poți obține un bonus de XP maxim de 500. Deci dacă ai 5 câștiguri în serie, obții 5*50=250 bonus de XP serial fără înfrângere. Dacă pierzi un joc, acest bonus va începe de la început.

Exemplu:
 1. Dacă ieși pe locul 1 sau pe 2 de 4 ori la rând, vei fi recompensat cu 200 XP bonus serial fără înfrângere (4 X 50).
 2. Dacă ieși pe locul 1 sau pe 2 de 7 ori la rând, vei fi recompensat cu XP bonus serial fără înfrângere (7 X 50).
 3. Prima oară când ieși pe ultimul loc, te vei întoarce la 0 XP bonus serial fără înfrângere și vei fi recompensat cu XP bonus serial fără înfrângere la următoarea victorie a ta.
9. Care este XP bonus pentru clan?

Nivelul clanului depinde de suma de XP colectată. Membrii clanului primesc XP de-a lungul competitiei jocurilor (acesta NU include jocurile amicale). Nivelul cel mai mare al unui clan este de 50. Dacă ești membrul unui clan, vei primi XP bonus pentru clan.
XP bonus pentru clan = XP Total * (numărul membriilor ACTIVI ai clanului / 100)
Ca și membru al unui clan, vei primi mai mult XP în timpul jocului, îmbunătățiindu-ți poziția pe lista de clasament.

10. Fereastra de sfârșit a jocului

Această fereastră apare mereu când un joc s-a sfârșit și conține numeroase detalii despre XP-ul obținut. În fereastra de sfârșit a jocului se pot găsi următoarele informații:
 • XP-ul de bază:

 • Această secțiune arată care jucător a ieșit pe locul 1, care pe 2 și care pe 3, împreună cu suma castigate de XP de bază de către fiecare jucător în parte.


 • image

 • Punct procentual de Bonus:

 • Această secțiune arată cum a fost Punctul procentual de Bonus calculat, împreună cu un graphic ilustrator ce conține porțiunea de hartă pe care ai cucerit-o în timpul jocului.


 • image

 • Bonus adversar:

 • Această secțiune arată cum a fost Bonusul adversar calculate și XP tău rezultat.


 • image

 • Bonus Serial:

 • Această secțiune îți arată serialele tale de câștig și cele de fără înfrângere. Graficul este împărțit pe 2 rânduri: rându de sus (Galben) este Bonusul tău de seriale căștigătoare, și cel de jos (Gri) este Bonusul tău de seriale fără înfrângere. Numerele mici de pe rânduri care corespund cu imaginile monezilor/booster-ilor reprezintă suma de XP din fiecare 10 jocuri (ultimele jucate). Numărul mai mare din dreaptă este suma de XP castigate în jocul curent. Pictogramele de pe cele două rânduri reprezintă următoarele:

   • Moneda mare de Aur: Continuarea cu success a serialelor fără înfrângere și a celor câștigătoare
   • Monedă mica de Bronz: Pierderea serialelor fără înfrângere și a celor câștigătoare.
   • Serialul Booster Caracter: Arată când ai folosit un booster ca să continui serialele tale fără înfrângere/serialele câștigătoare


 • image

 • Bonus Clan:

 • Această secțiune arată defalcarea completă de Bonus XP Clan. Dacă nu ești într-un clan, vei primi un mesaj care îți va propune să-ți creezi sau să te alături unui clan.


 • image

 • Statistici de Întrebări:

 • Această secțiune arată o privire în ansamblu a statisticii de întrebări (grilă/rapide) și răspunsuri din jocul curent. Această informatie include câte răspunsuri ai dat înrebărilor, câte răspunsuri dintre ele sunt corecte, rația răspunsurilor corecte pentru întrebările grilă, și precizia răspunsurilor tale pentru întrebările rapide.


 • image