Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
ClanuriCe este un Clan?

Un clan este un grup de jucători cu un nume unic. Un clan poate juca împreună pentru a obține importante semnificații în joc și numeroase misiuni de realizat. Stabilirea unui Clan NU este necesară pentru a putea juca Triviador.

Stabilirea unui Clan:

Orice jucător poate stabili un clan după terminarea primul joc. Stabilirea unui clan este gratuită.

Cum să realizezi un clan:
 1. Alege un nume al clanului
 2. Scrie o introducere (până la 500 de caractere)
 3. Click pe “Hai să formăm un Clan”
 4. Invită până la 4 prieteni să adere la clan
Aderarea la un Clan:

Un jucător NU poate să trimită cerere de aderarea la un clan. Pentru a putea adera la un clan, trebuie să:
 • fii prieten cu fondatorul clanului
 • NU fii deja într-un clan (ca și fondator sau membru)
 • să primești o invitați pentru a adera la clan
Părăsind un Clan:

Pentru a putea părăsi un clan, click pe "x"-ul roșu aflat în dreapta user-ului tău, sub fila de "Membrii" din fereastra de Clan.

Dacă părăsești un clan vei pierde toate câștigurile obținute pentru acel clan, însă tu și clanul veți rămâne cu XP-ul deja acumulat. Pentru a putea adera din nou la clanul respectiv sau la altul, trebuie să primești din nou invitație de către fondator sau de către un administrator al clanului.

NOTĂ: Dacă ștergi aplicația de Triviador de pe contul de Facebook, vei fi "aruncat" automat afară din clan! Acesta este necesar pentru ca locul ocupat de tine să fie liber pentru alți doritori care vor să adere la clanul respectiv.

Nume de Clan:
 • Odată ce ai ales un nume de clan, acesta NU poate fi schimbat.
 • Numele poate să fie între 4 și 24 de caractere, și acesta trebuie să fie unic.
 • Un nume de clan poate fi raportat de către jucători, ca fiind unul "Invalid". Clanul va treui să-și schimbe numele pentru ca să fie din nou vizibil celorlați jucători.
 • Un nume de clan este considerat "Invalid" dacă conține una dintre următoarele:

  1. Conținut sexual explicit
  2. Limbaj profan
  3. Limbaj de discriminare
  4. Limbaj ofensiv
  5. Atac personal
  6. Limbaj agresiv sau amenințător
  7. Conținut sensibil de politică
  8. Avertizmente
Raportarea unui Clan:

Jucătorii pot raporta un clan pentru următoarele motive: "Nume de clan invalid".

Această acțiunde este posibilă, dând click pe butonul "Raportează acest clan" din fereastra de "Clan".

Cum funcționează:
 1. Când un clan este raportat, primim o notificare în baza noastră de date
 2. Atunci noi blocăm numele de clan (ex: semnalarea numelui pentru schimbare)
 3. Fondatorul clanului raportat va primi o notificare de schimbare a numelui de clan
 4. Odată ce numele a fost schimbat, noi primim o notificare
 5. Noul nume este reexaminat și acceptat/respins. Dacă numele va fi acceptat, clanul va fi deblocat. Dacă este în continuare blocat, fondatorul clanului va trebui să aleagă alt nume.
Un clan care a fost blocat NU va apărea în nici o listă de clasamente și NU va fi eligibil pentru a putea completa competiția săptămânală. Odată deblocat, aceste privilegii vor fi restaurate.

Membrii unui Clan:

Un clan poate avea un număr de membrii corespunzător cu nivelul clanului. Doar jucătorii ce au un nick pot deveni membrii unui clan.

Când vei formula un clan, acesta va fi de nivel 1. Poți trimite cereri de aderare la clan pentru maxim 4 prieteni. Pentru a-l invita și pe al 5-lea, va trebui să colectezi destul XP, încât clanul să devină de nivel 5.

Definiții:
 • Membru Activ:
  Un membru al clanului care s-a jucat în următoarele 3 zile (jocurile trebuie să fie completate/finalizate).

 • Fondator:
  Fondatorul este jucăttorul care a formulat clanul. Fondatorul poate invita/șterge mebrii din clan și să ofere funcția de administrator unui mebru, care la rându lui, va putea trimite cereri de aderare la clan.

 • Lider:
  Dacă fondatorul părăsește clanul, adminul va primii o notificare cu toate privilegiile acestuia și el devine Liderul clanului. Cu alte cuvinte, liderul va fi noul "Fondator" al clanului.

 • Administrator:
  Administratorul, prestabilit, este definit ca și membru ACTIV al Clanului cu cel mai MULT XP. Oricum, acest membru nu devine admin automat.Un Admin trebuie să OBȚINĂ privilegile de către Fondator/Lider. Orice membru al clanului poate primi privilegi de Admin. NU există limită pentru numărul de Admini existenți într-un clan.

  Adminii au dreptul de a invita prieteni la clan și de a șterge membrii din clan.

  În cazul în care Fondatorul părăsește clanul, Adminul clanului, sau membrul activ cu cel mai mult XP (prestabilit Adminul), va deveni Liderul și va primi toate drepturile și privilegile Fondatorului. Dacă sunt mai mulți Admini în clan, atunci membrul activ cu cel mai mult XP va fi Liderul. Dacă noul Lider va decide să părăsească și el clanul, totul se va repeta din nou - adică drepturile și privilegile Liderului vor fi transferate următorului membru activ cu cel mai mult XP, sau către cel care, Liderul, i-a trimis funcția.
Toți membrii pot părăsi clanul în orice moment.

Fondatorul poate șterge clanul dacă nu mai sunt membrii (activi) în clan. Dacă Fondatorul părărește clanul, Liderul îl poate șterge.

Declararea unui Administrator:

Dacă ești Adminul clanului și vrei să declari un alt Admin sau să ștergi un membru, apasă pe pictograma mică (roșie) din dreptul numelui membrului respectiv ("Șterge Membru").

image image

Clanuri Inactive:

Dacă toți membrii clanului sunt inactivi (aceștia NU au jucat la competiții și/sau nu au colectat XP în ultimele 14 zile), clanul va fi șters. Odată șters, toate câștigurile clanului vor fi șterge definitiv. NU există cale de întoarcere.

XP Clan & Nivel:

Nivelul clanului depinde de suma de XP colectat. Membrii clanului primesc XP prin jocurile de competiție (care NU includ jocurile amicale). Cel mai mare nivel este de 50.

De ce merită să stabilești sau să aderi la un Clan:

Dacă ești un membru al unui clan vei primi “XP Clan Bonus” în jocurile tale.
XP Clan Bonus = XP Total * (numărul de membrii activi ai clanului / 100)

Ca și membru al unui clan vei câștiga mai mult XP, permitându-ți mai ușor să apari pe lista de competiții.

Chat Clan:

Chatul pentru Clan permite membriilor clanului să discute unul cu celălalt într-o cameră privată. Chatul Clanului poate fi accesat atât din "Lobby" (sub fila "Chat-ul Clanului"), cât și din fereastra de "Clan"(sub fila "Clanul meu").

Chatul clanului este disponibil de la orice nivel, dar trebuie să existe cel puțin 2 membrii în clan (inclusiv Fondatorul) pentru ca funcția să apară.

Mesajele din chat-ul clanului vor rămâne până la 3 zile (salvate) și vor fi afișate pâna la 100 de mesaje. Orice mesaj mai vechi decât acesta vor fi șterse automat.NOTĂ: Click aici pentru mai multe informații despre Lista de Rang al Clanului