Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
Castele

Toți jucătorii pornesc la nivelul 1 cu un castel de bază făcut din lemn. Avansând atât la clasamentele regionale și săptămânale, cât și la cele personale, castelul tău se va transforma din lemn în piatră și din piatră în aur, acesta devenind tot mai glorios!

Castelul tău se va actualiza automat (dacă ai completat cu succes cerințele necesare) la sfârșitul fiecărei săptămâni, când aceasta se termină. Notă: competițiile săptămânale se închid la un interval diferit față de celelalte competiții din celelalte versiuni ale jocului.

Îți poți vizualiza nivelul curent al castelului, împreună cu locul necesar în lista de competiții și imaginile castelului tău viitor, apăsând pe butonul "Castelul meu" iar mai apoi pe cel cu textul "Avansare".

Avansările castelelor nu sunt secvențiale. Asta înseamnă, spre exemplu, că un castel al unui jucător poate fi avansat de la nivelul 1 direct la nivelul 8. NU este necesar să pornești de la nivelul 1, apoi nivelul 2, nivelul 3 etc. ÎNSĂ dacă ești dintr-o regiune care deține mai puțini de 200 de jucători, acea regiune nu va apărea ăn lista de competiții regionale, deci nu vei putea beneficia, astfel, de avansarea castelului tău de la nivelul 1 la nicelul 2, pentru că nu îndeplinești condiția de a apărea în listă. Oricum, dacă îndeplinești condiția de castel nivel 8 (Top 100 pe lista competițiilor personale), atunci castelul tău va fi avansat de la nivelul 1 la nivelul 8.

Castelele NU pot fi declasate. Un castel atinge un anumit nivel și acesta va rămâne așa, până când vor fii îndeplinite cerințele pentru avansarea la un nou nivel. Nu vei putea pierde niciodată un Castel de nivel mare, doar DACĂ îți vei schimba regiunea din setări. Dacă schimbi regiunea la loc, nu vei avea la loc și castelul. Când vei schimba regiunea, ți se va cere să aștepți până când competiția regională va începe (cea de săptămâna următoare).

Nivelele Castelelor & Cerințe necesare pt. Locul în Competiție :Nivel Castel Cerințe de
Avansare
Castel
Nivel 1 Castel de bază din lemn
Nivel 2 TOP 50

Listă Rang Regional
Nivel 3 TOP 20

Listă Rang Regional
Nivel 4 TOP 10

Listă Rang Regional
Nivel 5 Locul 3

Listă Rang Regional
nivel 6 Locul 2

Listă Rang Regional
Nivel 7 Locul 1

Listă Rang Regional
Nivel Castel Cerințe de
Avansare
Castel
Nivel 8 TOP 100

Listă Rang Personal
Nivel 9 TOP 50

Listă Rang Personal
Nivel 10 TOP 20

Listă Rang Personal
Nivel 11 TOP 10

Listă Rang Personal
Nivel 12 Locul 3

Listă Rang Personal
Nivel 13 Locul 2

Listă Rang Personal
Nivel 14 Locul 1

Listă Rang Personal