Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
Profilul Jucătorului

Fereastra cu Profilul Jucătorului poate fi accesat din două părți ale jocului: din meniul principal, și din timpul jocului.

Meniul Principal

image Fereastra cu Profilul Jucătorului conține XP-ul total și nivelul curent, împreună cu insignele jucătorului, care devin tot mai decorative când jucătorul progresează în joc.

Pentru a vedea fereastra de Profil a jucătorului, mișcă cursorul mouse-ului peste dreptunghiul care conține numele, nivelul și imaginea de profil a jucătorului.

Pentru a găsi XP-ul săptămânal, apasă pe butonul de "Rank lists" din ferastra de Start.

În Timpul Jocului

Ferestrele de Profil a Jucătorului sunt reprezentate de:
  • de a pictograma galbenă "plus" daca oponentul NU este prietenul tău;
  • de a pictograma verde "bifă" daca oponentul ESTE prietenul tău; și
  • o pictogramă albastră "semn de exclamare" pentru tine.
Pentru a vedea fereastra de Profil a jucătorului în timpul jocului, mișcă cursorul mouse-ului peste pictograma cea galbenă "plus" sau cea albastră "semn de excamație" de lângă imaginea de profil a jucătorului.

image

Dacă oponentul tău NU este prietenul tău, fereastra de Profil al acestuia (pictograma galbena de plus) va conține insignele, numele Țării și steagul țării a jucătorului, exact cum face și un buton de "Adaugă la prieteni" și "Blocare user".

Dacă oponentul tău ESTE prietenul tău, fereastra de Profil al acestuia (pictograma verde de bifă) va conține statusul de "Prieten", insignă, numele țării și steagul țării.

Fereastra ta de Profil ca și jucător (pictograma albastră de semn al excamării) va conține numele, insignă, numele țării și steagul țării.