Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
Probleme Des Întâlnite

Triviador e un joc de Flash foarte complex, care are nevoiede o configurare optimă a computerului și de o conexiune constantă la internet.Chiar și cele mai bune computere pot avea probleme dacă aceste detalii nu sunt adresate individual. Dacă ai probleme cu deconectări sau freeze-uri, uite câțiva pași pe care ți-i recomandăm. (pașii notați cu * ar trebui efectuați regulat)

1. Downloadează și instalează CCleaner. Rulează Ccleaner și  selectează Cleaner>Analyze (așteaptă să se inițializeze)>Run cleaner 
2. Dă un restart computerului
3. Menține-ți Flashul updatat: http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

4. Oprește mereu orice download sau altă operațiune care poate să mănânce din banda de transfer când joci Triviador.

5. Mereu când te joci, oprește toate programele care nu sunt necesare și procesele de background. O unealtă bună pe care o recomandăm pentru asta e Game Booster. E complet sigură și ușor de folosit. Cu un singur click, Game Booster închide în mod inteligent alte procese de care nu ai nevoie când joci Triviador. Când ai terminatd e jucta Triviador, pur și simplu opreșteGame Booster și întoarce-te la activitatea normală a computerului.
Game Booster poate fi downloadat aici (asigură-te că ai deselectat orice ofertă independentă atunci când instalezi)

http://game-booster.en.softonic.com/


6. Activează „game mode” în antivirusul tău sau dezactivează-l temporar (atât timp cât nu ești logat pe alte siteuri ești în siguranță/ Dar amintește-ți să re-pornești antivirusl după ce ai terminat de jucat).

7. Verifică toate conexiunile de internet pentru a te asigura că totul e băgat bine în sloturi.

8. Defragmentează-ți regulat hard discul. 

9. Testează-ți servicul de Internet (nu computerul, ci providerul). Poți merge la acest site și foarte rapid să testezi asta, cu descrieri detaliate a datelor rezultate.

http://www.bandwidthplace.com/

10. If all other steps do not work, try using a different web browser: Dacă nici unul din ceilalți pași nu funcționează, încearcă să folosești un alt browser


Google Chrome
Firefox
Internet Explorer
Opera