Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
Trimiterea de întrebări noi
Crează propriile întrebări pentru Triviador!


1. După nivelul 15 vei putea crea și trimite întrebări noi pentru Triviador.
Începe făcând click pe „Întrebări Proprii”, pe pagina de start.

2. La începutul paginii, apasă pe subiectul pentru care vei să trimiți, iar la baza paginii alege ce fel de ântrebre vrei să trimiți (pronostic sau variante multiple)
Odată ce ești în fereastra de întrebări poți schimba subiectul apăsând pe butonul din dreapta sus. 3. Crează propriile întrebări și variante de răspuns:
Trimite doar întrebările tale proprii, nu copia din alte jocuri.
Întrebarea ar trebui să fie interesantă, să instige gândirea și trebuie scrisă în așa fel încât majoritatea jucătorilor să înțeleagă ce se cere.
Dacă trimitți întrebări cu răspunsuri multiple, te rugăm ca mereu să scrii 4 răspunsuri posibile.
Dacă trimiți întrebări pronostic, răspunsul ar trebui să fie un număr real, fără zecimale. Evită să ceri răspunsuri aproximative – fă-le exacte pe toate.Te rugăm să ai grijă sa fie scrise corect ortografic și să aiba punctuația adecvată, ca ghilimele în jurul titlurilor și majuscule folosite pentru numele proprii.

4. Poți vedea statusul întrebării tale și toate statisticle appsînd pe butonul „Arată Statisticile” de la baza ferestrei principale de trimitere a întrebărilor. Aici poți face scroll și vei vedea toate întrebările pe care le-ai trimis pentru fiecare categorie de-a lungul timpului și detaliile pertinente. 
Mulțumim pentru că ne-ai trimis întrebări noi. Asta îmbunătățește jocul și îl face mai interesant, mai palpitant.Provocarea Săptămînală a Întrebărilor

În fiecare săptămână vom organiza o competiție într-un anumit subiect. Jucătorii pot trimite în continuare întrebări pentru orice subiect, dar vor fi păstrate pentru săptămîna subiectului respectiv.

Întrebările trimis de Triviadori vor fi evaluate în „fabrica de întrebări” (runda de calificare). Cele mai bune 200 întrebări pronostic și cele mai bune 200 întrebări cu variante multiple vor fi puse în joc după ce au fost verificate și editate de administratori.

Triviadorii ai căror întrebări au fost puse în joc vor primi o medalie în fereastra de „Titluri Nobiliare” a jocului!

De asemenea, în secțiunea „Intrebări Proprii”, jucătorii pot verifica statusul unei întrebări.