Triviador - General
Triviador - Reguli
Setări
Miniturnir
Profilul Jucătorului
Calcularea XP-ului
Clasamente
Personaje
Bazar
Castele
Clanuri
Chat
Galbeni
Realizări/Insigne
Avantaje din joc
Aventuri
Avantaje Serial
Trimiterea de întrebări noi
Fabrica de întrebări
Probleme Des Întâlnite
EULA
Privacy Policy
Terms of Service
Contact
Triviador - General

image

Triviador este un joc de cultură generală rapid și palpitant, cu trei jucători, ce conține elemente importante de strategie. Jocurile Triviador, numite “Rechizite” sunt plasate într-un decor classic, la joncțiunea erei Medievale și a erei Marilor Explorări ale lumii, totul jucat pe o hartă a lumii, împărțită în 15 teritorii.

Victoria revine jucătorului cu cel mai multe puncte – câștigate prin bătălii de cunoștințe și viteză, în trei. Provocarea constă în întrebări cu variante de răspuns sau întrebări pronostic, cu răspunbs numeric, care acoperă o gamă largă de subiecte ca istorie, divertisment, stiință, sport și tot felul de cunoștințe generale.

Dacă ai orice întrebare, comentariu sau feedback, ne poți contacta la romania@triviador.com, sau la pagina fanilor Triviador .

Termenul și logoul "Triviador" sunt mărci înregistrate! Întreg conținutul site-ului este protejat de copyright. Site-ul, în totalitate sau fragmentar, nu poate fi folosit sau reprodus în niciun mod fără permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate.

(C) Copyright 2011-2013